Monday, October 12, 2009

layan hindiiii

pimp myspace profile Dari kecik sampai remaja (ewah ayat!) saya memang minat dgn filem hindi. memang best layan citer hindi ni.. cumenye bila dah meningkat dewasa mase kini, dah jd kurang gemar dgn filem hindi.. banyak pelakon yg tak kenal yg lebih poyo dari bakat.. berlakon kecoh-kecoh tak tentu hale. Hilang passion nak jd peminat filem hindi lagi.. akan tetapi 3 mlm yg sudah, saya tetibe ter layan movie kambakkht Ishq ni.. tengok-tengok, terase best pulak.. kelakar ade, geram ade, cintan cintun ade..sampai la habes citer tu saya follow. kisah dorang dlm ni, kekununnye memasing benci sangat-sangat dgn cinta & perkahwinan, last² memasing tangkap cintan..
(mcm biasa la dorang punye tema.. for sure kisah cinta)
Sebab tu org selalu cakap kan, jgn benci org sesangat.. nanti org yg di benci tu akan jd org yg paling kita sayang.. 2-2 pelakon ni termasuk dlm kategori pelakon hindi yg saya minat. Tu yg bersemangat nak tengok. tengok Kareena dlm citer ni, bukan main cantiknye dah dia sekarang, semakin langsing & solid..

1 comment:

Fara said...

dah lama tak layan hindustan...hihihihi. bukan apa lama sgt.

Sensasi nya..,

Us together..