Tuesday, October 6, 2009

jom Pizza!

pimp myspace profile 26hb september bersamaan syawal yg ke 7 tu, besday anak buah sulong saya, Syafiqah merangkap cucu sulong dalam famili saya.. anak along saya.. yang ke 10thn.. sebabkan kami buat rombongan cek kiah ke Pekan, jadinye along bersepakat suami isteri pegi makan-makan di pizza hut.. masing-masing muka hepi wohh.. tengahri memang perot dah ilang isinye. sebab pepagi lagi mak saya dah sediakan sarapan nasi lemak yg super mabeles! sekali makan terus licin periuk.. tokey besar tgh pilih menu.. besday girl kene duduk rapat² dgn tokey.. baru leh meng order secara tamak.. muahahahaha! (*tipu ) syafiqah ni sopan santun budaknye..
saya dan ibu tercinta.. pelanduk dua serupa, bukannnn? kalo dulu-dulu semua org kata ai tak ikut muka mak ai..
skrg bile ai dah berumur, sebijon ko! hambek la korang..
yaaaa! besday girl buat peaceee... cayalah kakak!!
en. abah macam biase la.. kalo dok nunggu sesaje cenggini, kompem dia godek henpon.. buka citer naruto, mane nak bergerak budak
hiyyaaaa,...! makan time... Yummie!
ewah! anak guwe.. makan sambil tersandar, tekangkang-kangkang kaki!!
muke-muke kekenyangan.....,
terima kasih along & kak long..
kalo busu (adik bungsu saya) join lagi gamat rasenye,
tapi busu pegi beraya rumah kekawannye.. almaklumlah, mase raya aritu dia kerja..
baru dapat cuti bile dah seminggu beraya. tu yg dia mula qada' raya rumah kekawan..

2 comments:

Fara said...

aduh...lama x kena pizza. sib baik ko x tayang gambar. klu tak...xtau nk ckp

Ietams said...

fara,
pizza kalo sesekali layan, memang enak!
mase tu kami semua jadi pirana, letak je pizza terus licin..hihihi

Sensasi nya..,

Us together..