Wednesday, September 16, 2009

Ucapan Tulus Ikhlas,

pimp myspace profile
saya ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua..
Maaf Zahir dan Batin
tahun ni saya mungkin tiade open house ke ape ke.. rumah tak habes kemas lg,
so-so je persediaan
tapi kalo ade yg berhajat nak datang, kecik tapak tangan, *dulang saya tadahkan (nyiru saya takde, cume ade dulang je)
kalo nak datang tu kan, kalo buleh info awal-awal eh..
kot la saya takde kat rumah ke, tgh bertani ke *eceh!
kurang² kalo info awal, leh le saya goreng mihun sekejap ke kan kurang-kurangnye..
tinggal 2 hari bekerja je lagi.. insya allah ahad Raya..
tahun ni turn raya pertama di dungun, kampung en. abah. HUHUHU sedihnye,
kompem teringat-ingat ketupat rendang, lodeh mak saya.. uwaaa! nangis..
kalo belah saya hari raya ni memang terasa suasana rayanye,
pastu teringat-ingat lak rutin kami lepas solat sunat raya,
kebiasaaannye lepas je balik dr masjid, kami siap-siap duduk elok-elok, salam sorang demi sorang, minta ampun & maaf.. Oh Syahdunye saat itu.. air mata mmg jurai la sorang-sorang..
ala.... sedih laaaaa,
takpe..takpe.. raya ke 3 mlm dah gerak balik ke n9, yippieee!
minggu depan saya cuti seminggu,
pada semua, pandu cermat jiwa selamat dan sekali lagi,
"Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batinn..."

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..