Monday, September 14, 2009

buka puase di Bangi

pimp myspace profile

wiken seminggu poser yg awal bersamaan 31 ogos aritu, en. Man,
org opis saya berhajat utk belanja kami org2 opisnye berbuka poser beramai-ramai, sempena berita baik berganda beliau.. murah rejki dia bulan poser ni, rezki berganda..
idak le ramainye pon, 3 kuarga jer.
destinasi pilihan ke JM Bariani Bangi,
kami lepak kat sini sampai kul 9, gile kan!
org-org/cutomer lain yg bufet buka poser sume dah balik, kami je yg last balik, customer yg ade lagi pon kat kedai mase tu pon datang kul 8.
makanan & servis okey. buleh la kalo sesaje nak berbufet buke poser.
Http://jmbangi.blogspot.com

5 comments:

jmbangi said...

terima kasih kerana berkunjung ke JM Bariani Bangi. Saya masih ingat lagi saudara saudari dan adik2 yang datang berbuka puasa di sini. Pada bulan Ramadhan pertama bagi kami di restoran, memang ramai dan selalu penuh dan perlu tempahan awal.

Sila lah datang lagi untuk menikmati A'la Carte kami, makanan 'Pasta', chicken chops atau mee/meehon dan masakan kampung yang lain.

Terima kasih dan Selamat Hari Raya..

Ietams said...

JM Bangi,
terima kasih tokeh kedai JMBangi,
nanti kami datang.. bagi diskaun pulak eh.. ngeh..ngeh..ngeh..
Selamat Hari Raya!

atty's said...

jm bariani ..mmg besh..western dia pun besh..

Ietams said...

atty's,
memang sedap kak ty,
aritu ralat tak dapat rasa karipap dia.. huhuhu sedihh woo.. habis cepat

MamaPapaMaisarah said...

bestnye....ape berita bergande en. hirman 2? kem salam pd en. din n en. hirman k? n pd kak fauziah sekali..ckp kat dieorg sume kte wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI n maafkn salah silap sy sepnjg sy bekerja di ALMT...

Sensasi nya..,

Us together..