Tuesday, September 15, 2009

berbuka di awana

pimp myspace profile lambat betui nak updet cerita ceriti saya yg lepas² dlm bulan poser ni, 5hb Sept lepas, saya buka poser dgn 1 of big customer comp. saya. contributor duit bonus kami la kire.. kami bertiga manjat genting, buka poser kat awana. Dah opis dorang kat bentong. Awana genting tu je tempat yg strategik. Tengah² letaknye atr KL & Bentong. Saya jadi penumpang terhormat dgn Bos-bos saya.. tak koser der nak drive sendiri panjat genting tu, mase ni kami berenti sekejap kat RnR Genting Sempah, bos-bosi solat asar. perjalanan kami agak lama di sebabkan MRR2 gile bapak jammed! 1 jam lebih baru sampai awana. Tengok dorang semua dah sedia menunggu di depan lobby.
baru je nak duduk nak panas² kan ape yg patut, dah masuk waktu berbuka..
makanan bufet poser kat Awana ni so-so je.. I bagi 3/10... gile worse kan.. hahahaha
sorry la buat penilaian kejam utk anda.., AG..
mase balik tu, kereta salah sorang daripada mereka overheat la pulak..
dgn semangat kerjasama & setiakawannya memasing,
saling membantu menghulurkan tangan utk cek & isi air ape yg patut..
tengok gamba kejadian gile blurr kan, saje je buat blur-blur gitu,.. privacy le kununn..
eh! eh! jangan cayer, saya tipu..
sebenarnye,
gambar tu saya main candid sorok-sorok je.. malas nak cari angle baeekk punye gambar..
malu la! baru snap sekali dah kene cop wartawan segera..
itu yang saya pakai snap je kat sudut cerok tepi dorang.. asal ade gambo sudah..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..