Thursday, September 17, 2009

alkisah di KPGA

pimp myspace profile kesahnye mase besday saya, dengan kejutan hadiah yang tak di sangka² en. abah tu,
sekali lagi dia menjadi dermawan untuk saya dan haziq, menaja bufet buka puasa..
gumbira tak terkata.. Bukan senang nak dpt belanje ni weh..

setelah bincang gitu-gini, kami bersepakat memilih Kiara Golf Pertahanan Awam,
ala... bkt Kiara Golf Club tu,
harga buffet ramadhan per person ialah RM42, pilihan makanan nyerr pulak.. sampai tergolek le ko makan.. itu pon sape yang mampu..

gile banyak dia nye menu.. memang murah & berbaloi la amik buffet kat sini, Orang yg datang pun berduyun-duyun ramaii..
pada awalnye amat la membengkek kan hati saya yg gile excited mase tu.

maunye tak sakit hati, kite dah booking awal² & meja tu pon dah tersedia dgn nama en. abah, alih-alih sesedap rase je orang lain yg dtg walk in
duduk di meja yg dah di reserved kan utk kami.
pastu management tu tambah lagi bongok, dia leh sediakan satu meja kecik dok jauh terpencil di penjuru untuk kami duduk situ.

Kami dua org komplen pang pung kat dorang..
siap highlight kan ayat "dah macam kedai mamak lak"
kelam kabut dorang... haaaa padan muke!
sudahnye dgn selambe je kami pegi kat meja kosong, lantak korang la.. dorang dah tak leh nak buat ape,
kemain baik dorang servis kami Tanda bersalah le tu gamaknye, Lenkali proper le sket organize.. Jangan la buat org lain bengang.. seb baik makanan ko mabeles! sejuk sikit hati kami

kul 8.30 kami chow dari situ dan terus ke Mydin subang jaya, cari baju Melayu haziq..
punye sedap makan ahad,
senin mase sahur, saya pitam.. sakit perot..
pon padan dgn muka saya..
minta tolong en. abah hanta saya ke klinik.. huhuhu satittttt

1 comment:

atty's said...

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

Sensasi nya..,

Us together..