Wednesday, September 9, 2009

090909

pimp myspace profile cantek je tarikh ari ni kan 090909, kalo tak silap saye, ikut kepercayaan C*na, byk nombor 9 ni Ong. tahniah pada Puan Maya yg akan berpindah ke rumah baru dlm ramadhan yg mulia ni. sok raya jgn lupe jamu kekawan ye.. terutama jemputan VIP nye saya ni ha. Wajip jemput! eh dah mcm kata-kata ucapan lak. semalam saya EL, sebab saya tetibe EL?? tak lain tak bukan kerna bujang saya nan comel itu. suatu petang dekat nak maghrib senin aritu , haziq main² tercucuk pensel kat telinganye balik amik dia mase tu nampak takde ape2, Jadi kami dua tido cam biasa, kul 9 dah lolap.. en. abah mase tu tgh layan keroje dia lagi. tetibe kul 11 tu dia nangis, cakap sakit-sakit.. tengok telinganye berdarah, Woh! cuak gile.. gegas siap berdesup ke emegensi pantai Cheras. dokto cek & flush telinga haziq. Bagi cuci darah utk dokto tu teropong telinga haziq. melalak-lalak bujang tu. seb baik saya dah kuat sket. Kalo mcm dulu mau saya pun nangis, tengok haziq nangis. dalam pade dia melalak tu kan, sempat lagi mulutnye jerit, "ibu..... sakittnye.. nak nenennnnn.." maunye tak sayu hati ibu di kala itu... huhuhu.. tuhan saje yg tau bagaimana syahdunye situasi itu. Setel cek itu ini & bagi ubat, doktor tu suh kami refer ke pakar telinga. Dan again, kene jumpa lagi Dr. Vivian Fernandez.. sebab tu yg kene EL. Jumpe pakar, teropong & flush lagi sekali dgn facilities pemeriksaan telinga yg lg canggih. Alhamdulillah luka kat saluran sahaje, tak de effect kat gegendang. Insya Allah 2-3 hari lagi okey, cume kene lebih penjagaan je la sekarang ni.

3 comments:

Fara said...

tu la hari ni tarikh cantik...ada sape kaweenker hr ni? hihihih

minna minna said...

arini mmg cun, kan? sekali seumur hidup jek.

TQ coz wish kat kami, insya allah, pnjng umur murah rezeki, aku jemput hang..

budak² skg ni mmg advance, ada jer nak wat kerje. mujur haziq nsem x per²...

Ietams said...

fara,
rasenye penuh cine kawen mase tarikh ni..
manyak ong maaa!

minna minna,
welkam..welkam..
gitu la dia, penuh pancaroba

Sensasi nya..,

Us together..