Wednesday, August 5, 2009

penangan dia..

pimp myspace profile semalam kan saya Half day MC.. huhuhu tak tahan woh! pening kepala, giler berpinau pandangan bila buka mata. kesah nya gini tau, hari senin malamnye tu mak mertua saya request buah durian. tapi kiranye nak beli sikit je la, ambik rase je kunun., pergi la area desa tasik.. situ ade org jual borong durian, tapi dia jual satu bakul penuh dengan harga RM15, durian dlm bakul tu lebih kurang dalam 12 biji. ade gak dia longgok 5 biji harga RM10. Daripada bayar RM10 dpt 5 biji, lagi bagus amik yg RM15 dapat sebakul durian. durian bebanyak tu leh la saya bagi jiran depan rumah pastu bagi babysitter haziq gak.. Tapi tetap banyak gak yg ada kat kami. Balik je rumah saya makan tak hingat punye, lepas satu.....,satu lagi. pagi esok nye bangun cam biasa, kat ofis start pukul 9 lebih gitu kepala ade rasa macam pusing. sampai melepet depan pc. Bila dah tak tahan saya terus telipon en. abah minta dia tolong bawakan saya ke klinik.. siyan dia, kena balik jejauh kejap semata nak hanto kan bininye ke klinik... Terima kasih en. abah! tengok gambar durian best kan, nikmat kesedapannya macam terasa-rasa je kat tekak. oh sedapnye dikau durian.. tapi kesedapan dikau membuat ku pening tak hingat! oh.. lepas dapat ubat, saye tak lengah terus telan memang power ubat tu, lalok terus lelap.. zassss tido, sedar² pukul 6.30ptg. bangun terus segar. Mujur!

2 comments:

Fara said...

huhuhuhu...bestnyer. fara pn hantu duria jugak. penah mkn durian sampai keluar darah kat idung. terlampau panas badan kan.

Ietams said...

betul la fara

Sensasi nya..,

Us together..