Thursday, August 20, 2009

alhamdulillah

pimp myspace profile alhamdulillah, majlis rumah baru berjalan dgn lancar seperti yang di rancang. terima kasih ye pada tetamu yang hadir. tenkiu Idut,. datang sekuarga meriahkan majlis. Pada yang tak dapat hadir, tak pe la.. Mungkin tak kesampaian rezki kite berjumpa. Masa Sekarang ni, saya berkeadaan agak kelam kabut. urusan pindah/punggah barang masih tak sudah. Tido pun tak cukup. Rehat tak cukup gak Bab Makan Cukup! sebab??!! mak saya masak kann.. mabeles weh! masakan omak.. Mujur mak abah saya stay dengan saya seminggu ni. Kalo mak & abah saya tak tolong menjaga haziq tu, nampak gayanye mau seminggu saya MC. Pengsan... Sok-sok bile keadaan dah terkawal, insya allah urusan blog akan berjalan seperti biasa. bangun pepagi tu pon berlari melompat ke sana ke mari, kejar masa. Tak leh adapt lagi la..

4 comments:

Fara said...

tu la ita...xdapat nak pegi. putra tak sihat...demam batuk. tu yg takut nk berjalan tu. sori yer.

upload ler gambar rumah baru tu....

Ietams said...

fara,
ala siyannye..
musim, sekarang ni kan.
Elok dok rumah dari keluar.

didyrose said...

alahai ....
melepas majlis adeq kan....
ijal ada urusan kerja di seremban hari tu...
petang nya plak dah alang2 kat seremban tu kami pun terus bawa bebudak gi PD... makan angin sambil menyambut befday tu kunun lah sambut 2 hari awal... hihihhihi
sorry yah...
insyaalah ada masa kami melawat rumah baru......

mila80 said...

huhuu seperti yang aku terangkan tadi.. bulan 8 mmgg bulan sibuk aku.. dengan ammar warded kat hospital putrajaya gara-gara jangkitan kuman kat peparu + asma.. hari jugak aku jadi penghuni hospital putrajaya di saat wabak H1N1 nie.. lepas ammar elok jangkitan peparu + asma tu, ammar kena demam campak pulak.. dekat 2 minggu jugak baru campak dia clear bebetul.. sori yer ita aku tak g umah ko..

Sensasi nya..,

Us together..