Tuesday, July 21, 2009

Tenkiu Didy

pimp myspace profile dapat award ni dari Didy, mekaseh yer..
dapat juga tag.. ingat dapat award jer, sekali deret tag juga la.. takpe..takpe.. tgh rajin ni, rajin buat tp idea mcm ilek siket 1.Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
  • Pernah jadi mummy Haziq dlm 2 bulan gak. Lepas habis pantang minta tolong Pn Didy jaga Haziq. Siyan juga si Didy ni, kena jaga 2 baby dlm 1 masa.. Macam jaga anak kembar..
  • satu rumah dulu masa zaman kekolejan..
  • spagheti yg didy masak nyum..nyum.. sedap
  • pandai menyanyi.. mase sarat ngandungkan Yaya (anaknye yg sulong) pun masih lagi aktif di pentas
  • ade taik lalat di pipi.. sape la anaknye yg ngikut nanti tu yaa
  • suka novel juga..
2.Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
  • cepat berangin cepat juga sejuk
  • suka masak dan makan
  • suka cium haziq
  • cepat tergelak.. bila la nak kurang gelak nih?? Pipi dah kembang lebih semangkuk
  • suka pendam perasaan
3.Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them.
Nak bagi kat korang semua. Silakan je amik yer..

2 comments:

cendawanintim said...

sama ar kita, suka masak n suka makan!

Ietams said...

itu harus kak

Sensasi nya..,

Us together..