Thursday, July 16, 2009

sudah lepas

pimp myspace profile baru sampai office dlm 5-10 minit yg lepas.. saya ke LPPKN Jln Raja Laut tadi. saya buat check up kesejahteraan Wanita pakej 1 rege RM70, kalo gomen staff free je kot. pakej tu mengandungi; ujian BMI, ujian tekanan darah & kolestrol, Pap Smear, ujian & demo cek payudara lagi cek ape tah.. tak ingat.. tu je la kot rasenye.. Lega rasanye bila dah buat pap smear ni, lagi 3 minggu keluar result. saya pegi check up tadi sekali dgn makcik aka gee baru tak rase boring kan pegi ceck together-gether dgn member. Perasaan takut saya melebihi dari rasa kesakitan mase nak buat Pap Smear test tu. Cuak jgn kata la... selama ni dok bace pengalaman org lain, rase gerun semacam. bila dah buat sendiri, eleh! takde mende nye der... (amboi belagaknye!) so, kekawan.. korang dah buat lom pap smear test? Elok pi buat.. takde sakit ape pun, rilek jerr., saya dah settle, lega! *kemain lagi saya punye gerak gempur skrg ni ek, lepas weaning haziq buat pap smear pula skrg.. wah wah wah..

4 comments:

Fara said...

ku belum buat...huhuhu takuttttt!!!!

my heart said...

oi tadi kemain lagi dia dok ketaq la nie kemain lagi eksen.eeeeee

Ietams said...

fara,
awl2 series takut..
bile dah buat, fuh belagak tak hengat

myheart,
mestilah makcik!
memula mmg gegar kepala lutut ketakutan,
dah setel semua eksyen ler..
muahahaha

atty's said...

kty pun dah buek..bagus buat pemeriksaan nie .cegah seblom parah

Sensasi nya..,

Us together..