Friday, July 31, 2009

se saje je..

pimp myspace profile
aritu saya n famili pi tesco extra tmn midah, tak ingat bila dah.. tapi dulu-dulu la.. oh ye, mase nak pegi tengok wayang cerita transformer yg penuh tragis tu. singgah sebentar kat tesco ni rasenye sebab nak beli puting botol susu haziq kot. entah la tak ingat tujuan yg utama. Tapi boleh la kot, kire betul la tuh, tujuan mencari puting botol susu haziq kat kedai anakku. kebetulan kat situ ade di letak kan kereta-kereta utk di pamerkan. sekali tengok, Lancer GT laaa.. fulaweyyy!, bila lagi nak merasa naik kan.. kalo nak beli utk sendiri, tak tentu dapat lagi. Tapi kalo ber rezeki lebih, alhamdulillah.. mana tau kannnn, huuuu, memang lawa & sporty.. duduk kat dalam pun selesa.
dapat juga merasa naik & menatap tanpa rase segan silu di depan mata. Hilang kempunan den!
sekurang²nya bile org citer psl lancer GT ni
buleh le ai jawap, "dah naik dahhh..." bukan org tau naik kereta sendiri ke testing naik jer,

5 comments:

FaizFarwizah said...

HUHUHU SMPAINYA HATI MU...NAIK LANCER TAK AJAK..

mama double A said...

xpe2 testing lu nnt beli betui2

Ietams said...

faizfarwizah,
muahaha, ler.. mane tau nak sekali. ingat tak ingin nak join

mamadoubleA,
mudah-mudahan..
tapi kan, best nye kalo dapat.. huhuhu

Aleyn said...

Mesti bestkan keta tuh...yer lah duitnyer pun best gak...

Salam Perkenalan

Anonymous said...

awal yang baik

Sensasi nya..,

Us together..