Thursday, July 9, 2009

Restoran P.Penarak, Sedap!

pimp myspace profile Dengan berpandukan maklumat yg saya dapat dr keramahan saya, akhirnya jumpa gak kedai laksa kat jeti ni, Kedai ni dekat dgn tasik sebelah je dgn Dataran Lang, di pisahkan dengan dataran tempat letak kereta. Kami ingatkan kot jauh sangat. Naik kereta pastu kuar parking, Sekalik,! la hai sebelah tempat parking tu je... muahahahaha lawaks tui!
kekunun kretip beno la ni, tunjuk jam pukul berapa mase kami tunggu makanan. saya order laksa utk saya, mee kuah udang utk en. abah dan nasi goreng cina utk haziq. resultnye licin selicin-licinnya kami kerjakan.. SEDAPP yg amat. Saya rekemen la kedai ni, memang tip top la ketiga-tiga menu yg kami amik ni. Air kami amik air jagung dan ABC. Harge keseluruhan RM14.50 kot kalo tak silap. Lupe dah berapa. Lenkali kalo kami ke Langkawi, memang akan tuju kedai ni balik la.. sampai skrg terbayang dianye mee kuah udang & Laksa. perggggh terangkat!

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..