Wednesday, July 1, 2009

banyak nye dapat.. (kekunun ngeluh padehal sukeee)

pimp myspace profile
SYARAT dan KETENTUAN untuk AWARD ini:
1.Buatlah posting yang memuatkan gambar award ini diblog kamu.
dah buat, nampak tak? buleh bace?
haa.. kalo tak bule nampak, sesuatu lah tu...
2.Sebutkan siapa yang memberi award ini berserta link blognya.
kak kam
punya anak dara lawa (anak sulongnye)
dan juga tasya yg gebus..(bungsu)
oh! sedapnye kalo buleh di cubit² badannye itu
3.Beri award ini kepada 5 orang sahabat kamu.
sape nak amek? hahahaha sesape je kekawan blogger saya yg tengah jenguk nih..
oit! jangan buat-buat senyap sengih sensorang eh.. baik korang copy paste pi tepek kat blog memasing.
award tu kan banyak, nak amik satu je pon okey, nak kaut semua pun lagi cantek
4.Kunjungi blognya dan beritahu ada award dari kamu untuknya.
ala.. minggu ni minggu bizi I. tak sempat nak buat jemputan award
saye sempat bace & selak gamba sikit² je kat blog dorang
jadi korang,. kalo dahbace & lihat silakan je amik yer.
5.Lakukan hal yang sama seperti yang memberi award ini kepada kamu soklan yg bagaimana kah ini ya..
dan jawapan saya tetibe BLURR.. buleh?

4 comments:

Alin Kay said...

yang pasti aku x harus dapatkan....

atty's said...

jalan2 jalan blog ieta

minna minna said...

aku suke friendly blog. cute gilos..

Ietams said...

alin,
amik la.. tepek kat blog mu

atty's,
jalan je la kak

minna,
amik.. amik je.. takyah malu

Sensasi nya..,

Us together..