Tuesday, June 30, 2009

potong kek hari tu

pimp myspace profile
akibat dari kes buntu tempoh hari, saya & en. abah bersepakat
belikan haziq kek besday dan akan adakan juga sesi potong kek malam tu.
walaupun mase tu saya akan balik agak lewat.
en. abah di tugaskan membeli kek siap-siap lepas office.
dan en. abah juga amat efisyen, takyah di suruh.. inisiatif utk men drive ke ofis.
kalo naik moto je ape ke hal nye pulak kan.
mau nye terlingkup dulu kek tu belom sempat lepas dari area TTDI.
bermotor bersama kek dari TTDi ke Bdr Tasik Selatan jauh jugak tuuu,
saya sampai rumah kul 11mlm okey,
haziq yg masih lagi ceria menunggu ibunye dgn ceria bersama-sama abahnye.
sampai rumah, terus kejar masa siapkan kek letak kat atas bangku peberet haziq.
kalo letak atas coffe table maunye dia buat aksi spiderman nanti.
bila je nampak kotak kek, haziq memang excited. Tak menyabo-nyabo.
mase saye tgh berhati-hati keluarkan kek tu
selambe je dia mencolek kan jarinye di atas topping coklat tu
"hepi besday to you..,
hepi besday to you..,"
yey!! nyanyi beramai-ramai.. pastu haziq tiup lilin... satu nafas je tu.. seronoknye tengok dia bersungguh-sungguh.
dan bersungguh juga dia potong kek.
mmmuah! ibu & abah wish hepy besday to haziq.
over nye moncong ibu..
nak kutuk, kutuk dlm hati je yer. takpon buat-buat tak nampak je la..

2 comments:

minna minna said...

eleh...cake cute jerk mcm tuan yg tiup lilin..neway moga kebahgian milik kalian sume. amin..

Ietams said...

mekaseh maya,
kata-kata mu ku anggap doa utk ku.
amin..

Sensasi nya..,

Us together..