Wednesday, June 24, 2009

oh vespa..

pimp myspace profile 2009 Cute's Blogger AwardsPeraturan untuk menerima award ini ialah.... Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. dapat dari syasmeen, terima kasih ye kak Meen, comey award ni. gambo nek Vespa.. Rase best je naik vespa.. terkenang kisah mak abah saye dulu. Abah sy gune vespa dia tackle mak saya..selalu sogok adik mak (pakcik) naik vespa, utk risik kabar mak saya. hehehehe.. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
  1. saya baru ade seorang anak.
  2. manja pada org tersayang
  3. penyayang
  4. cepat tergelak
  5. murah dgn senyuman.. (**kunun)
  6. suka lone ranger
  7. suka independant
  8. hobi suka baca novel
  9. suka cium haziq
  10. suka nak melawa tapi tak berapa rajin
Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
  1. Ina's
  2. Minna minna
  3. Shibam Jelita
  4. DidyRose
  5. Amizahalias
  6. Mila80
Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

5 comments:

minna minna said...

ko x yah mekap pun x per, comeyy dah...

ina's said...

nama guwe lor

shibam.blogspot.com said...

tq tq, suke suke suke

mila80 said...

TQ

Ietams said...

minna,
mekaseh.
mmg aku malas mekap pun

ina's
sape lagi kalo bukan mung

shibam,
suke, suke, jgn memalu amik
psstt..pstt.. lawa la gamba profile akak..

mila,
u r welcome

Sensasi nya..,

Us together..