Wednesday, June 10, 2009

majlis kawin nye

pimp myspace profile
rombongan dari pihak lelaki memang meriah & grand-grand.. mujur saya rasa saye cantik mase hari lansung siang tu..
tp mereka takde cicah inai or renjis air mawar.. dorang just duduk atas pelamin & snap gambo dgn famili saje..
lebih kurang 5-6 bulan bertunang, akhirnya sampai lah hari nikah & bersanding
sepupu suami saya.
seb baik tarikh nikahnye tak dolak dalih.. mase tunang dulu macam tak confirm je bile nak nikah.
tapi yg mcm tak bestnye, hari nikah sebuk je nak same dgn saye.
rasenye dia tiru kami la..
gaya pelamin pun mcm ikut, kek pengantin pun sebijon
mesti mase kami kahwin dulu si ziza ni jadikan majlis kami wedding impian dia
*muahaha perasan itu haruss.
saye cume snap gambo mase sanding je.. mase nikah, batal air sembahyang & juga potong kek, saya tak de.Mcm-mcm problemo yg menghalang utk gamba-gambi. Dgn saya pening nye la.., dgn bateri kamera abisnye la, pastu yg plg teruk.. buleh Memori kad saya tetinggal kat KL.
 
Kat kak Ipo saya ade. Tunggu dia emelkan gambo tu la nanti-nanti.
gambo ni kami amat selebet. sbb info yg kami dpt cume utk potong kek saheje. 
(malam selepas majlis sanding)
Dgn lain perkataan mlm kuarga, means potong-potong kek.. buka hadiah ke.. pastu gelak-gelak ke sembang-sembang ke.. Sekali, rupenye ade majlis gak.. siap datang rombongan famili lelaki. Pakaian dorang pun lawa-lawa gak tu.. huhuhu cemane le dorang organize majlis ni.. Mujur kami sekuarga memakai ala kemas juga. Kalo ikutkan saya nak aje pakai jeans + t-shirt je..
seb baik pakai baju kurung.. tp sy nampak bulat la mase ni..

3 comments:

atty's said...

nasib ietams pakai baju kurung..hehehhe..

mila80 said...

mana nak nampak bulatnyer ita.. kecik halus jer gambarnyer tuh.. still bleh cover lagi tuh..hehhehehe.. be yourself.. hehhehe..

Ietams said...

attys,
mujurrr...

mila,
aku takde mood nak tepek gambo banyak2.. tepek dlm 1. Senang

Sensasi nya..,

Us together..