Thursday, June 18, 2009

khas utk dia..

pimp myspace profile
' Happy Birthday to You...
Happy birthday to You..,
Haaapy Birthday to AIZAT HAZIQ..,
Happy Birthday to youuuuu....'
selamat hari lahir untuk anak ibu & abah yg ke 2 tahun.
doa kami,
moga Haziq jadi anak yg soleh,
Yg baik, Yg Pandai, pandai jaga diri,
anak yg mendengar kata,
jadi org yg berguna.. dan sihat sentiasa, Amin.
abah & ibu sayang haziq.
terima kasih hadir antara kami, & beri peluang pada kami utk menyayangi.
gelaran ibu & abah yg haziq berikan pada kami,
tak ternilai dgn kata-kata...
p/s: haziq boleh segar bugar & ala-ala temper hingga ke pukul 12, lepas kami nyanyi besday to you & wish-wishing, baru dia cool & ceria. Tak cayer?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
memang sukar nak snap gamba hero ni skrg. Candid je la.. tu pon ikut nasib.

14 comments:

minna minna said...

♦ hEpI bEdAy hAzIq ♦

♦ mOgA jAdI aNaK yG sOlEh ♦

♦ jAdI aNaK yG dEnGaR kAtA iBu & aYaH ♦

♦ mMbEsAr jD sIhAt & kUaT ♦

Ietams said...

minna,
bunches tenkiu aunty..

shibam.blogspot.com said...

dikk, ucapan ko memang sadis ler, especially tang ni "terima kasih hadir antara kami & beri peluang kami utk menyayangi " - betul kan, tak semua orang berpeluang menjadi ibu dan ayah kan. Anyway, happy birthday ensem boy, dapat hadiah apa tu ?

Arif Iskandar said...

HAPPY BIRTHDAY AIZAT HAZIQ!!!

mommy said...

happy besday aizat haziq..

Ietams said...

shibam,
betui kak.. ter emo tiap kali dtg besday dia..hihihi, otometik.
hadiah kiss² byk².

arif,
tenkiuuuu

mommy,
tenkiu..tenkiu..

my heart said...

EM KEJAB JE HAZIQ DAH BESAR YE..SELAMAT HARI LAHIR.....

Ietams said...

my heart,
masa tidak menunggu kite, cheyywah..
tenkiu aunty gee

didyrose said...

happy birthday to haziq
kiss hugs from aween n family

ina's said...

hepi besday haziq...
jadi anak soleh yer..dh besar jaga Ibu tau...

Fara said...

Hepi besay abg Haziq...(ucapan ikhlas drp Putra :) )

Ietams said...

didyrose,
tenkiu aween n family..
bln besday kite kan june..

ina's,
tenkiu aunty, insya allah

fara,
tenkiu putra

Kamsiah said...

ziq...mintak baby kat mama dan abah yea...sunyi takde kawan,kan,kan....:)

Ietams said...

kak kam,
gulp!

Sensasi nya..,

Us together..