Friday, June 12, 2009

Arghh! Buntu...nyer...

pimp myspace profile yayang, ibu tgh buntu ni... huhuhu, buntu ade.. sedih ade.. serba salah pon ade.. tadi jepun ibu mention 18hb ni ade farewell dinner utk MD kat Singapore. **update: MD dtg dari Singapore yer... dinner nye kat KL je.. memang la dia suruh ibu check schedule ibu boleh joinkan diri or not. Tapi,.. takkan lak ibu leh kate ibu bz & tak boleh join, Sape pula ibu ni, nak meng excusekan diri??
kesiyannye anak ibu ni. 18hb ni dah genap 2 tahun.. tapi mlm tu ibu takde pule nak lite celebrate utk buah hati ibu ni. Sekurang²nye boleh yayang potong kek ke kan.. uwaaaaaa!!!! sedihnye ibu!
ibu terpaksa sayang.., ibu minta maaf eh. Kalo Ibu leh balik awal, insya allah kite celebrate.. three of us.
~series tgh sebak.. :-(

8 comments:

ina's said...

aunty sob nak jadi org pertama wish hepi besday ti haziq..jgn tak cayer..aunty siap highlight kat kalendar tau...moga jadi anak yang sleh yer ..besar sok jaga ibu

Fara said...

hepi besday gak unt haziq...ala nnt ibu belikan la hadiah spesel dr sana kt haziq ye...

Syasmeen said...

Happy birthday utk haziq yg ke 2 nanti pd 18/6 nih yer...bestnya ieta nak p s'pore ek...

Ietams said...

ina's,
tenkiu aunty sob! muahh..muahh pipi kiri kanan.
bagus la aunty ni. tu yg saye suke manje-manje an dgn aunty

fara & Syasmeen,
tenkiu,
tapi saya minta ampon maap yer atas silap paham tu.. dinner tu kat KL je, bukan kene pi singapore. sowiiii

atty's said...

tapi ieta..samada ieta kena celebrate awal..atau lewat sehari..hehehe

didyrose said...

eleelelelelel sian nye haziq mummy neh
biasalah dek first baby tu kalau boleh semua ndak bulih tinggal kan sedih jak kan

mila80 said...

to haziq: hepi besday to haziq..
ibu g kejap jer haziq..
ibu g malam kan.. siang ari tu..haziq ajak ibu ayah potong kek..

to ita: mmg rasa bersalah sesangat kan bila tak dapat bersama ngan anak time besday dia walaupun budak tu taktau apa lagi pasal 'tarikh istimewa' tu.. - masa besday ammar yg pertama bulan 3 aritu..aku pun takde ngan ammar.. g miri..tapi nak buat camner.. tuntutan kerja..

Ietams said...

atty's,
kami plan delay seminggu celebrate kot.

didyrose,
memang terasa bi, kesian juga kenangkan

mila,
memang kan, tarikh tu tarikh istimewa.. walau tak celebrate mane pun, at least ade sesama dgn dia pun dah rase okey.

Sensasi nya..,

Us together..