Tuesday, June 2, 2009

akhirnye ketemu jua..,

pimp myspace profile setelah puas ku cari-cari, akhirnye tanpa di duga ketemu jua... selama ni dok bace kat online jer.. mase Pesta Buku kat PWTC dulu pon mencari, jua tak di jumpai. ~*pic kredit to BYMB, TQ! lunch smlm saye pegi jasko balakong, pegi popular. Cari majalah utk dekorasi casa la kununnye. Tetibe leh ternampak novel ni.. ape lagi, terus tak lengah. Amik & terus bayo. lege rasenye bile penantian & pencarian selama kini telah berakhir.. Sekarang ni tgh aim utk Pergilah Air Mata by Hanni Ramsul gak.. soon akan publish gak dlm hard cover... huhuhu tak sabarnye! :P

8 comments:

Kamsiah said...

ieta,akak kaki novel gak...nnt bgtau la best ke tak citer ni..

Fara said...

Fara pn kaki novel gak. best ke novel ni??? Yg paling menyengat pnh baca Ombak Rindu...hihihi

Hidayah said...

ieta, meh amik award

didyrose said...

jom gi pesta buku lagi dekat mines
dengar2 5oo gerai buku
orang bilang lah

atty's said...

suka gak baca novel nieh...selalu gak g jj..balakong tuh

Ietams said...

kamsiah,
kak, cerite ni sesuai le dgn saya.

fara,
best mmg best tp kurang feel sket la.. tak sampai sedu sedan di buatnye

hidayah,
nanti amik eh..

didyrose,
tak sempat lg nak jengah.. huhuhu

atty,
lenkali kite mendeting la kak! dekat je tu ha

Fara said...

owh...nk rembat juga lak. dh lama tak lyn novel ni. mood asyik kena kacau dgn si Putra je. mcm mn nk feel?

amizah said...

akak pun kaki novel...tp sejak akhir2 nir tak de masa nak layan sgt...teruja la ngan novel nie...mcm nak beli jer...pastu bila tgk biodata penulis nie..dia junior akak masa sek men dulu...dok tgh pikir2 ni budak yg mana satu...

Sensasi nya..,

Us together..