Monday, May 18, 2009

House Warming kak Meen

pimp myspace profile
semalam kan, kami ke rumah Meen kat Saujana Impian. dia kan baru pindah rumah baru. Buat kenduri rumah baru & juga utk maknye nak pegi umrah. Kebetulan kami nak keluar tinjau kawasan baru, dengan tekad selambe nye terjah je ke saujana impian. Tp sebelom ape² godek dulu google map..
dgn berpandukan alamat yg kak meen bagi dlm blog nye, alhamdulillah. Selamat jua sampai ke rumah nye. besar & luas betul rumahnye ha.. buleh la main bola kat dlm rumah. Cantek jgn cakap la kan, Sungguh kreatif kak Meen decorate kan rumah.
menu kak meen nasi kerabu yg super mabeles! sedap nyee... taraf kedai mkn punye.
Berselera la kami makan,
abes je saya makan, buat muke tak malu je saya mengendeng tawaf satu rumah, Dgn murah hati nye kak meen bawa saya ke seluruh satu rumah. Sampai master bedroom pun saya jelajah..
Heehehehe.. ampun kak Meen.
berbanyak terima kasih kak Meen & suami sudi melayan kami sekuarga. Dorang suami isteri memang mesra & peramah.
Terasa mcm member kamceng je dgn kak meen ni, padehal baru jumpe sekali ni.

4 comments:

Syasmeen said...

wah..cpt betul dah upload citer nih heheeh....muka meen nmpk mcm x ready jer...rumah biasa2 je x de pun besar sgt..itu je pun yg mampu beli...tq ieta sudi dtg umah meen..

x sbr lak nak p terjah umah br ieta nanti....

Syasmeen said...

ieta lps nih jgn segan silu nak dtg lg...

atty's said...

saujana impian kt kajang kan..doket dah tu.ngn kty

Ietams said...

meen,
besar la rumah tu.. ape lak tak besar manenye.
insya allah akan next..next. & next lagi..

atty,
ha dokek yerr.. sok jgn lupe jemput yok,

Sensasi nya..,

Us together..