Monday, May 11, 2009

hari yg paling teruja

pimp myspace profile

tarikh 11 May 2009, adalah hari yg paling best & seronoknye bagi kami.
hari ni hari kami dapat kunci rumah, wow wi.. best tuu..,
dalam pade best tu, terselit rasa takut.. byk nak guna $$$, huhuhu.

kami ke Perumahan kinrara berhad utk proses serah kunci, sain itu ini..




dan tak lupa juga sesi menyoal serba sikit apa yg ter sirat di hati.
kunci je dapat, buleh la cek ape yg patut. Tapi rasenye tunggu wiken depan kot. Sekarang ni still tak cukup mase lagi. Pastu buleh la servey mane yg patut. Pindah lak, still tak sure lagi bilo. Lambat lagi je rase-rase nye..

10 comments:

syareena said...

bestnye dpt kunci, sya pun x saba ni tggu umah siap huhu...

shibam.blogspot.com said...

tahniah ye ibu Haziq yang cantik, so konsep apa rumah baru nanti, english, modern or bali style nanti ni

Ietams said...

syareena,
memang best, hati gedebak gedebuk gak nih

shibam,
tq kak. Mcm takde konsep je.. Hihihihi, silap² hentamkeromo nye konsep jerr.. guwe ni failed sket bab hiasan dalaman ni.

minna minna said...

umah baru ler raya nati. mesti bes giler kan? aduhai..x sabar nyer nak tggu umah kecik aku tu. tggu CF jek. K.An pun dah siap umah nyer kan?.

bondaqeem said...

pindah umah baru memang $$$$ byk kuar.. huhuhu.. tp best dah ada umah sdiri.. hehe:)

ieta said...

minna,
mudah-mudahan gitu la kan.
korangnye rumah pun dah siap kan, tunggu CF je.. bule le buat laksa sejohorean sok

bondaqeem,
betul... dalam suka ade gusar..

didyrose said...

hukhukhuk
nnt susah lah mau jumpa haziq...
eee geram ngan keletah nakal dia tu
ngeng ngeeeeeeng ngeeeeeeeeengg...
cium sikit untuk haziq yah buuu

Ietams said...

didy,
panjang umo murah rezki kompem rajin jumpe juga bi..
memang dia, makin bujang makin ligat.
Mase dlm miting room dia berlari keliling,bile penat berlari dia explore bilik miting org tu.

didyrose said...

hahahah cerdik nya... anak mummy tukan... bagus zik bagus
nnt besar jadi atlit yer boleh buat duit bebanyak

mila80 said...

lama tul tak jengok blog ko.. blog sendiri pun tak update.. baru balik kursus.. ada mcm2 citer rupanyer.. Wah! best ar korang (intonasi cam upin & ipin)... haziq pun terserlah kegumbiraan..tahniah.. (aku bila la nak rasa cam gini)

Sensasi nya..,

Us together..