Friday, May 22, 2009

award kak shibam, baru nak tepek, sorry ye kak

pimp myspace profile Copy award untuk di letakkan di blog anda;
terima kasih kak shibam... lenkali bagi dan bagi lagi. Luv u! 2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini : ~Kak shibam ni very d hepi go lucky ~Nampak gaye mcm Suke beborak ~Pandai buat lawak
**kompem saya terkekeh je keje kalo burak face to face dgn dia ni, saya ni dah le cepat tegelak
~Walaupun ala-ala garang tp menurut suami orangnye ni ~Ade anak pompuan yg gebu² muke comey
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya ~Suke low profile ~Tukang masak terhormat utk en. Abah & haziq ~Suka bace novel & masak ~Suka makan ayam kampong kat awan besar dan Laksa. Hari² pun buleh ~Sensitip dgn org² tersayang ~Jenis Susah nak nangis, even tgh pressure sesangat, teran² tak ye keluar air matenye (mase peknen dulu senang pula kekadang tu) ~Manje dgn org² tersayang ~Jenis tak kesah ~Kuat tergelak ~Pemalu **Aww! Ye ke..
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka Saya bagi utk semua kekawan yg bace, Sila la amik..korang punye cerita sentiase menemani pembacaan dan pemandangan saya. Sekian, terima kasih.. =)

4 comments:

shibam.blogspot.com said...

tq dikk sebab menempek, sikit lagi ko dah kena black list, ingat tak sudi tak tempek, ha ha ha, tang nampak gaye macam suke berborak itu adalah lebih tepat lagi bila di betulkan begini ye, memang suker berborak dan merapu. bye2

Ietams said...

shibam,
hahaha, lambat je tepek!
jangan blacklist an daku
no! no! no!,, plzz....
cumenye lupe nak publish.. sowi yo kak!

minna minna said...

aku pun x smpat nak menepek. sori yer k.shibam...x sempat...jab g aku g umah mu itew

syareena said...

x wajib kan?

lariiii....

Sensasi nya..,

Us together..