Monday, April 6, 2009

Time balik

pimp myspace profile
Balik dari jeti, mandi kemas-kemas sket, terus turun ke reception dan check out. en. abah trus book shuttle utk ke airport. RM30 Van. murah gak.. tanye teksi luar tu RM25. kalo naik teksi berhimpit la sket kan, dgn barang nye lagi. Naik van selesa la sikit.
mungkin haziq kepenatan sangat, pepagi kami ke manukan island balik condo kemas terus ke airport. sampai airport haziq terus tido.. nyenyak pula tu.. siyannn kami tak lunch pun, sbb kenyang lagi makan kat jeti tadi. utk alas perut dr kelaparan, kami beli fries kfc tu je.. utk ngunyah²
kami gilir-gilir solat kat airport. tadi mase kat condo saya tak sempat nak tacap serba sikit, en. abah tu ckp tak sempatnye la itu la ini la.. lepas solat, amik peluang la tacap sikit², bagi fresh sket muka.. hihihi
fly kul 5.10ptg landed kul 7.15mlm, awal lg 20 minit. best la naik air asia. bak kate abah haziq, buleh utk next-next trip. Seronok yg amat percutian 3 hari 2 mlm kami di KK. Memang rasa sekejap, tp seronokkkkk.
BESTTTT haziq kate.
kami terus balik ke N9 hanto tok-tok haziq. senang.

4 comments:

didyrose said...

akhirnya selamat kan keluarga pak selamat.. aiseymen terlebih lah plak hihihihih
masa yang singkat tp banyak gak melawat yer
sure penat giller vavvi ops....

Ietams said...

selamat alhamdulillah.
mmg penat tp puas bi.
hati rs nak pegi lagi..

didyrose said...

pegi pegi jangan tak pegiiiii...
nyk tempat lagi seenarnya... tapi untuk peranginan lah

Ietams said...

kan

Sensasi nya..,

Us together..