Wednesday, April 1, 2009

KK, tunggu daku

pimp myspace profile
kan aritu kami ke LCCT servey tempatnye kan,
maka destinasi percutian kami adalah ke KK, Sabah.
**Bi, ke sabah kami ni....,
setahun lepas saye beli tiketnye, makanye esok le tarikh depart kami, kul 9am
yg kelaka nye mase tgh drive balik ke rumah tadi, ngelamun sensorang
sekali teringat yg saya dah lupe nak bawak balik itenerary utk flight esok.
huhuhuhu camne ni??
LUpe diakibat kan dr kesibukan utk menyetelkan kerja-kerja sbelom bercuti la ni..
print nye sekian lame. last-last lupe nak bawa balik.
MUjur encik abah still kat ofis.
tit tot tit tot terus tepon encik abah.
citer la gitu gini, seblom tu sempat lagi abah haziq ni perli.. bla..bla..bla..
aduss carelesness yg tak patut berlaku,
jadinye, sok pagi bangun awl-awl ye..
kompem mata sembap memasing redah hiway.. hahaha
seronoknye.. 1st experience utk haziq..tak sabar nak nengok ke Xcited an haziq esok..

8 comments:

didyrose said...

hukhuk nak itut nak itut...
ada siarang secara langsung gak ker

minna minna said...

jgn luper beli udang kering tuk aku..hihihi..

yg penting..take care k..

ina's said...

sampai ati ko tinggalkan aku
huwaaaaaa iskk..isk.. :O

Ietams said...

didy,
kalu sempat ada bi..

maya,
:), thanx maya

sob,
huhuhuhu

akey87 said...

banyk lagi tempat yg best kat sabah selain k.k..:) tak rugi kalo round satu sabah..btw, ko nie bukan sbahan.?? tp selng mcm sbhan jak..just curios..

didyrose said...

okey87
kawannya ni urag sabah bah. so well train lah dia ni....
kalu campur urag sabah nah terus jak cakap sabah dia ni. lupa daratan sudah tu... hikhikhik

ietams
jan marah ha...

akey87 said...

hehehe..bgus2..sy suka tu tau, sbb sy suka influence kwn2 sy becakap sbh..ada kebaikannya..1)kita tdk payah ubah sleng asl, 2)budaya sbh tersebar meluas lagi..hahaha...sbh mau menjajah!!

Ietams said...

akey87,
itu lah. rasa nda cukup lama jalan sana sini.

sabah celop ni! kuikuikui..

didy,
hahaha bagus bi.. trained kawan-kawan

akey,
senang mau jalan di sabah

Sensasi nya..,

Us together..