Thursday, April 23, 2009

DIET

pimp myspace profile tengok blog Pn Sob, topik diet je lately ni.. masuk blog Pn Shibam pun diet gak, masuk sane kurus badan masuk sini pun kurus tak selesa gak saya.. kalo saye ikut ber diet karang, camne lak haziq.. susu tak berkhasiat lak jawap nye. takpe la, kite kurus ke lawa ke takde sape heran dahh oleh itu, saya dgn rasminye saya tak mau diet. pasrah kan je la.. Doa kurus je la. ~**sekadar entry merapu meraban.. hahahahaha

7 comments:

Juz an ordinary Hidayah said...

ita,
ko dah kurus..tak pe..
tak yah kurus dh...

amizah said...

diet...diet...jgn tak diet...

minna minna said...

cube ko byngkan ko kurus..? huduh kan..? bek jgn diet..cam skg ni kan dah comey lotey...

Ietams said...

dayah,
ye ke? okey la mcm tu..

k.mizah,
tak diet kak, malas

maya,
kalo kurus sgt tak umpph!, kalo tembam lak mcm michelin.
aku redha je skrg mcm ni

didyrose said...

ita ni memang tembam...
jumpa die mesti tekeju
dulu tm kolej lawa je sebiji mcm datuk siti nun
dah sekarang ni sparepart je lebih paling nampak kat bumper tu...
hohohohoh

mila80 said...

ko takyah diet la ita..
cian kat haziq nanti...
aku skang dah bleh berdiet, sejak ammar stop susu badan..
nak ganti puasa pun dah takde masalah skang..nak lantak puasa tiap hari pun takde hal, rajin ngan malas aku jer la.. tapi dulu, kena pikir ammar jugak..
so, ko tu takyah la diet ek..
cian haziq..

Ietams said...

didy,
baja baekkk

mila,
mmg aku pk haziq. thanx

Sensasi nya..,

Us together..