Monday, April 6, 2009

Day 2 - Sunset at Tjg Aru

pimp myspace profile lepas wild animal, kami balik ke kondo sekejap.. mandi, solat makan kuihh cincin kejap & lepak² tengok tv. terus bersiap. nak ke tanjung aru, nak tengok sunset. kul 6 tepat matahari dah terbenam.
cantik pantainye, bersih dan halus pasir nya.

laut kat sini sungguh la tenang . tak bergelora sangat macam pantai semenanjung.
lepas tu kami terus makan kat KK, kali ni kami dinner kat area bandar.
menu tetap seafood..
sedapp & kenyang.

2 comments:

didyrose said...

sebenarnya laut dekat sabah ni ada tempat yang kuat ombak nya. dkt tanjung aru tu tak kuat sebab tu dijadikan tepat yang selamat untuk bermandimanda...
kalu mau tengok ombak yang kuat dalam perjalanan ke kudat ada satu pantai tp lupa nama pantai tu...
ha kat sana nak surfing pun bley
ombak gilagila tinggi... ngeri gak lah tapi tak lah setinggi kat hawaii nun..
tak payah gi cherating kan dik
hikhikhik
teringat zaman kolej dulu trip ke cerating nak tengok terbit nya fajar matahari yang terlepas...
kurang pastilah apa sebabanya...

Ietams said...

betul kan bi, driver tu pon ade ckp begitu juga.. kalo org yg kurus sgt buleh terbang di tiup angin..
cherating kan bi., lupe juga kenape.. huhuhu

Sensasi nya..,

Us together..