Friday, April 17, 2009

clear sudah.

pimp myspace profile

beh kurang kul 10++ gitu saya kelam kabut bekejar ke Bank, area Hard Rock tu, Bank of Tokyo.
nak amik comfirm acc belen, sempena half year audit. kalo nak tunggu dorang pos, tah bile leh sampai. nak tak nak, kene collect sendiri. baru cepat.
Kite ni nak kene go tru banyak cawangan. Malaysia-Singapore-Japan. Paham je la ari ni jumaat, kalo tak gerak awl2, takut sangkut jem tengahri tu karang.

perjalanan pergi tu pon dah agak sesak. Mase balik tu ter tempuh gak kesesakan. paham je la kan area Puduraya tu, area masjid jamek tu la, area pej pos besar tu lagi,
dgn teksi suke² hati ke kiri ke kanan, dgn bas berenti tepi nye la dah tu tetibe terus kuar ke jalan besarnye lagi.. huhuhu. sampai je jln istana line clear.
akan tetapi, masuk jln tudm tu sesak balik. Byk tul keter. dorang reramai kat jalan buat ape ek?
tu yg malas masuk KL hari jumaat, susah sikit lalulintas.
Tapi tak pe la kan, demi tugas.... wahhhh!!

5 comments:

syareena said...

huhu tu yg malas msk KL ....

tp nak x nak kdg2 terpakse jugakssss

didyrose said...

kl tak kenal punyer hr jumaat ke senin ke rabu ke ahad ke jem je memanjang

Ietams said...

reen,
kan..

didy,
tu la..

Hidayah said...

nak wat cemner,kan..seb baik x keje KL, kalo x mesti merojan..hehe..

Ietams said...

hidayah;
nak tak nak kene face

Sensasi nya..,

Us together..