Tuesday, April 28, 2009

Award dr kak Mizah

pimp myspace profile kak mizah, mekaseh yg banyak saye ucapkan tanda ingatan akak kat saya ni, sudi akak bagi award frenship kat saye.. gigih saye kendong dr rumah akak ke sini. Lunch Hour ni, terus la pang pung pang updet, tepek kat rumah saya.. kasik aktif sket blog den. ngeh..ngeh.. aktif pon, duit nuffnang tak yer banyak. tah cemane tah, leh up kan duit nuffnang. nak gak kaya mcm deme-deme ni.. dapat ratus². SAYA??? malas nak ckp la.. duit sendiri banyak la..tu pon banyak habess.. :P okey, dah! ni dia award dr kak Mizah, muah!muah! cayyang akak.. tq very muachhh hey, pas ni bagi lagi hey; Rule : 1) Put this badge in your awesome blog - HarUSSS, 2) Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly kak kam, fara, mummyaqeem, Damiazri, Faiz-farwizah, Hamisya, hidayah, Meen, MamaAmmarMuktafi **fuh! panjangnnye name si mila ni.. 3) Make sure you put the recipients name here, along with their links - Done! lalukan je mouse korang kat name² tu, dapat le tengok link dorang kat sudut kiri kat bawah 4) Let them know about this - jap lagi operasi menjemput.. (cam org pi ngajak berkampung tu la...) bersedia semuaaa....! hiyaahhh!!

6 comments:

mila80 said...

hehehhe..
panjang ker?
dulu lagi panjang rasanya..
mila80-mamaammarmuktafi
skang dah buang mila80
tinggal mamaammarmuktafi
sok, kot nambah anak jenuh la aku nak nukar plak nama blog.. hehhehe

Ietams said...

mila,
tu yg aku letak name blog sempena name sendiri. sbb pk sok-sok ade #2 ke #3 ke.

Juz an ordinary Hidayah said...

ita sayang..
camner nak copy award tuh??
awak tak bagi copy permission pun..
ader cara lain ke???
nyway, thanks award tu..terharunya..
moga friendship kita akan terus berkekalan....
[camner nk copyyyy????]

amizah said...

thanks coz sudi terima award dari akak....moga persahabatan kita berkekalan hendaknya....

minna minna said...

tq..lenkali bagi la buah durian plak ker..kete sejibik ke..
pe pun trimas...

muuuaaaahhhhhhh kat haziq

Ietams said...

hidayah,
cube klik kat gamba award tu, dr situ dah bule copy paste

amizah,
mekaseh kak.. Insya allah

minna,
ko ni pon maya, makan je koje ko ek!

*haziq to aunt maya,
muah muah gak kat aunty

Sensasi nya..,

Us together..