Tuesday, March 17, 2009

tag utk suami dr fara

pimp myspace profile


Rules:

Here’s a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover.
Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do.
The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are

He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
mostly depan Lappy je dia dok hadap. Kiri kanan pun dia tak leh nak nampak, saya tergolek pun dia haram tak sedarnye. KAdang je lah dia leh sedar.

You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Thousand island & sos kalo thousand tu dah abes leh je ganti mayonis

What’s one food he doesn’t like?
mihun goreng
tp dia leh makan mihun singapore.

You go out to eat and have a drink. What does he order?
tak tentu, ikut keadaan & menu kat kedai

Where did he go to high school?
Sek Men Agama Atas Sultan Zainal Abidin & Sek Men Tek Terengganu

What size shoes does he wear?
Size 7

If he was to collect anything, what would it be?
Majalah Motor Trader

What is his favorite type of sandwich?
Tuna/sardine

What would this person eat every day if he could?
ape-ape je yg di masak oleh saya.
kalo masak kan ayam/ketam masak merah tiap hari pun dia buleh.

What is his favorite cereal?
Nestum

What would he never wear?
Baju melayu lengkap. Naper tah dia tak suke pakai.. Org Dungun mmg cam tu ke?

What is his favorite sports team?
eleh.. dah tentu la dia pro Ganu nye team

Who did he vote for?
tak de idea

Who is his best friend?
mase kat U dulu dia nye best fren si black, name sebena sy tak tau & tak ingat
skrg ms keje lak nampak mcm kamceng dgn En Mahathir

What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
saye buleh masak nasi dagang kene dgn tekaknye.. kebanggaannye di situ

What is his heritage?
Melayu ganu + melayu pattani

What is his favourite colour?
Biru..

What is his habit?
Makan sebelom mandi.. camno perut tak ke depan

What is he proud of?
kami sefamili rasenye.

Lastly, do you think he will read this?
TAKK.. dia lagi suke bace forum kereta/politik
pas kene pakse baru nak bace.. selalunye la..

Sob,
Maya,
Meen,
Didy,

tunggu ape lagi kawan! buat la tag ni cepat

6 comments:

Fara said...

ore pantai timur mmg tak suka pkai bj melayu sepasang. sllu nya pkai dgn jeans

Ietams said...

tu la..
tak sedap mata saya memandang..

Syasmeen said...

ler...kena tag ke hihihihi k nanti meen jwb tag tuh, TQ

didyrose said...

aik ibu, kena juga ke sayer ni. aduish... ok.... hahaha blom blog dah tegelak ni....

mila80 said...

Soklan yg terakhir tu, dan jawapan yg ko bagi ita, sama la keadaannya ngan aku.. hehehe

Ietams said...

meen,
buat jgn tak buat

didy,
sesame gelak.. muahaha

mila,
macam tu la kan

Sensasi nya..,

Us together..