Wednesday, March 25, 2009

Tag utk Blog saya

pimp myspace profile


Saya dapat tag dari Bonda Aqeem,
1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Sicomel. 
sempena anak saya, Aizat Haziq buah hati pengarang jantung saya
2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://ietams.blogspot.com
di ilhamkan kan dari nama sendiri, ieta name saye. MS tu nama abah saya aka Tok ki haziq
3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Freestyler..ikut suke saye je
4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Oh Tidak sama sekali
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
mommy aqeem ade boy sorang mcm saye
dia ade bisnes sendiri skrg dlm proses pindah rumah baru, Bestnye!
6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag tak mo la tag sesape..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..