Wednesday, March 25, 2009

servey-servey

pimp myspace profile
2 minggu sudah kami ke sepang. Tujuan nye utk men servey LCCT.
Persediaan kami utk kenal jalan & tempat.
minggu depan buleh konpiden terus ke departure.. hehehehe.
biase fly kat KLIA jer.. LCCT mmg tak pernah ade kene mengene.
naik air asia sekali pun NON-Ado.. hihihi
dah ade yg lagi murah, baik sambar yg murah
kami pergi berempat. Busu haziq (adik bungsu saya) follow sekali
kebetulan dia bertandang rumah saye sampai senin, Seninnye dia ke Batu Gajah, Perak.
dia mengattendkan dirinye utk trening persediaan/orientasi KTM

LCCT tu kan kite tak buleh nak nengok kapal terbang berlepas, 
maka destinasi kami terus ke KLIA, layan haziq excited dgn plane.. seronok banget dia!
tak pe yang, minggu depan kite naik ehh..
akan tetapi, dukacite utk busu haziq tak dapat follow cuti-cuti semesia kami minggu depan.
dia abis trening 8hb sok, Kami fly 2hb.. siyannn busu! muahahaha
bai..bai.. busu..

4 comments:

didyrose said...

fly fly nak gi mana ni

Kamsiah said...

ziq...besar nanti jadi pilot tau...tiap2 ari naik flight..

atty's said...

fly nak ke mana tuh

Fara said...

sume tertanya nk cuti2 semesia ke mana tu...?

Sensasi nya..,

Us together..