Thursday, March 12, 2009

playland ciptaan

pimp myspace profile

pada mula nye simpan angan-angan & duit utk belikan
haziq playland ala-ala shopping complexnye playland.
kat My Dear ade jual..
mase warehouse sale hari tu,
kami tak sempat nak pegi

encik abah keje.
alternativenye, kami beli kolam pelastik ni
bola-bola plastik beli mase Giant Kinrara buat clearence stock sale.
murah






tergolek ke sana ke mari


sekali hammer besar menyerang,
beli rega RM1.00 je hammer ni
bagus tul beli barang clearance stock


seronok dia. baring tengok tv pun dalam kolam.
tapi as usual, sekejapan jer..
lebihnye nenen dgn ibu je la dia..

5 comments:

didyrose said...

yaya dulu ada 1 benda ni . dlm bilik heret depan tv conker. tidur petang pun nak dalam ni..... terkenang sewaktu dulu

Ietams said...

satu hari je tahan nya
lps pade tu, terdampar kat tepi je.
tak lm lg ibunye pungut simpan

Arif Iskandar said...

wah..bestnye playpen haziq..
g warehouse sale katner tu...

mila80 said...

wah!
seronoknya haziq..
budak cenggitu la ita.. memula jer dia excited nak main.. pastu dia explore yg lain pulak.. sama la ngan perangai si ammar..

Ietams said...

ami arif,
saya beli mainan tu kat clearence sale Giant saje.

mila,
gitu la dia

Sensasi nya..,

Us together..