Saturday, March 28, 2009

Jom Abah

pimp myspace profile
hasil jumpe pakar semalam, maka lega la kami bile telinga haziq alhamdulillah okey, no need worry anymore. 5 minit je cek tu ini, suluh tinger kiri & kanan haziq dah selesai.
clean & clear dah telinga haziq.
takde dah tahi telinga yg jammed hari tu. puhh legaaa..
balik dari spital, saya tanye ape aktiviti abah yg di sediakan utk kami.
bosan gak balik awl2 ke rumah. silap-silap abah terus.. ZZZZZZZ,
tu yg malas je kalo jadi begitu.
Mujur plan Bowling timbul... hihihi suke!
balik rumah singgah amik perkakasan bowling,

**gambar ni gamba minggu sudah, gamba mase kejadian berlaku tak amik.
kamera tak bawak, saya & haziq tunggu kat lam keter jer. En. Abah yg gigih bawa turun dr rumah ke keter.. sebab tu gamba ni nampak waktu malam.
sila jangan confuse yer.
mule-mule kami desup ke Endah Parade sri petaling, fully booked utk Tournament.
ade tournament pula sampai kul 11mlm, tak koser nak nunggu nye.. kami switch ke Mines pula, tournament gak sampai pukul 6ptg. Wahh, org gomen gaji, terus buat tournament bowling yer.. best betul mase opis hour leh ber tournament bagai.
sudahnye kami try servey ke south city plaza yg mcm suam-suam kuku kewujudannye tu.. dengar kate kat situ ade bowling gak. Try test error je la.. 
kami turun servey je dulu tanpa mengangkut perkakasan bowling. Ye lah, kalo takde bowling kat situ tak le rasa jobo sangat.. hihihi..
sekali mmg betul ade bowling kat situ, gigih abah pi amik semua alat bowling. Kami main 6 game. Tupon seb baik haziq dah panas punggung, kalo dia masih 'OKEY' sambung lagi 3 game tu..
walaupun lane nye tak se masyuk endah parade., jadi lah juga utk lepas gian bowling..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..