Friday, March 6, 2009

Jawab tag Fara

pimp myspace profile nak jawab tag fara, kebetulan tgh rilek dok saje ni.. almalklumla tengah tersandar kekenyangan ni.. baru lepas lunch. Makan mihun soto lak tuh tadi! fuh sedapnye! kenyang, Alhamdulillah.
5 things found in my bag:
  1. Wallet
  2. Henfon
  3. Lipstick
  4. Kunci rumah
  5. Kunci kereta
5 things found in my wallet
  1. Duit
  2. Driving Licence
  3. I.C
  4. Kad kredit
  5. ATM Kad
  6. Dan berbagai membership kad
***oopps!! Terlebih 6 pula..
5 favourite things in my room
  1. Katil yg kemas
  2. Cadar yg cantik
  3. Bantal haziq
  4. Baju haziq
  5. Bantal & selimut kami
5 things I've always wanted to do
  1. Nak pegi Mekah
  2. Nak jalan-jalan cuti² semalaysia tanpa perlu memikirkan ade duit ke idak..
  3. Nak jadi org yg tak pernah rasa penat - buleh ke rasa macam tu?? tidak..tidak..
  4. Nak jadi org yg pandai bergaya (tapi tak reti gak)
  5. Nak duit banyak,bahagia & gumbira tanpa ade masalah. (tah bile)
5 things I'm currently into
  1. Nak mula kembali mengait.. oh! Rindunya nak mengait…
  2. Kecik kan badan mcm dulu(tp tiada usahanya)
  3. berblog
  4. yg no (4) & (5) tak dapat nak fikir. Huhuhu sory ye fara
5 people to tag
  1. Sub
  2. Maya
  3. Idut
  4. Didy
  5. Bondaaqeem
  6. Kak An
Alamak! Terlebih lagi.. tak kesah la kan.. name yg WANTED ni jgn buat-buat tak paham..
sila jawab okeyyy...

Sensasi nya..,

Us together..