Saturday, March 7, 2009

Hari ini.. Sabtu 7 Mac

pimp myspace profile selamat bercuti 3 hari semua!.. seronoknye bila dpt cuti dok rehat bersama keluarga. saya pun buleh updet blog sesuka hati bila masa terluang. 3 hari kan .. Kalo en. Abah free ari ahad siang & malam, saya rasa teringin nak pegi tengok sambut maulud Nabi ari senin tu kat Dataran Merdeka. Tapi tak dapat di sahkan jadi pergi atau tidak, bergantung pada en. Abah yer.. pak long haziq baru discharge dari wad jumaat semalam, 4hb hari tu dia operate lutut nye kat spital trendak nun. alhamdulillah.. semuanya selamat. Cadangnye nak pegi pagi tadi, tapi en. Abah ade bende nak kene monitor sikit. Tengok cemane karang.. oh gamba ni, kami ke Giant 2 minggu sudah.. layann..

3 comments:

sharamli said...

c0mel

Fara said...

bestkan...cuti 3 hari...tp fara x de plan nk jenjalan. Hahaha plan nk mengurut badan ni, dh lenguh2 huhuhu mcm org tua la.

cendawanintim said...

sakan soping kat giant tu..

Sensasi nya..,

Us together..