Sunday, March 29, 2009

Earth Hour

pimp myspace profile

saya sekuarga support gak earth Hour mlm td, memang totally gelap gulita rumah kami tinggalkan.
kami ke Jusco Maluri.

kan tgh SALE, saje jamu mata.. Jusco shopping complex pun turut serta dlm Earth Hour ni.
Tapi ade lah certain-certain area yg join dan tak join. taklah satu complex tu ber gelap.  
**geli hati tengok gelagat haziq, lepas je makan. Abah nye ambil itu tooth pick cobaan utk mencungkil ape yg patut, Protege nye sebuk gak nak follow. Tak caye tengok gamba dorang ber dua.. mwahahahaha.. lawak oh! 
tapi petang nye kami pegi makan kat awan besar dulu.. hehehe skrg sudah jadi rutin, dalam sebulan mesti ade sekali aktiviti pi mkn ayam kampung kat RnR Awan besar.
bila time gaji saje ye.. kalo tak abah belanje, ibu. macam tu je la selalu nye.
kalo hari-hari pi mkn kat sini, habesss kemarau..jadinye nanti.

3 comments:

Fara said...

nk try test la ayam kg awan besar...best sgt ker??

Ietams said...

sedapppp

wati said...

kalu boy tak pee...

Sensasi nya..,

Us together..