Tuesday, March 31, 2009

Buleh ek gitu?

pimp myspace profile
aritu saye pegi RHB Bank, kat Mines. org tak ramai, cepat la sudahnye. 5 minit je dah setel urusan. teragak nak beli asam.. yg timbang-timbang tu sekali tengok org yg jage ilek.. mane pegi?? tunggu punye tunggu dekat 10 minit gak nunggu. oh tak buleh jadi macam ni, wasted sungguh nunggu org yg tak kan muncul saya pun terus ke giant, cari biskut ke roti ke.. tgh jalan-jalan kat area biskut tu, buleh terserempak dgn minah yg jaga tempat asam timbang tu. la.... tgh sedap shopping ko rupenye yer.. buleh ek tinggalkan kedai mcm tu je tak ber jaga..

6 comments:

cendawanintim said...

uihhhhhhh, kalu kena kidnap asam2 tuh, baru tau camana kan!

minna minna said...

kalu aku..aku rampok jerk asam2 dia tu sume..bongoks..

erkk peknen ek?

atty's said...

len kali.bawa troli ..angkut semua asam.dia..

Fara said...

dia nk bg free la tu:)

Ietams said...

kak cendawan,
nganga la tuan kedai gaknye

maya,
asal topik asam je peknen eh.. huhuhu kureng sesuwai tuu

k.ty,
best gak idea tu

fara,
kalo betul free, sorgaaa

didyrose said...

aduih kelakar lah plak

Sensasi nya..,

Us together..