Tuesday, March 10, 2009

bila dia start ber gaya

pimp myspace profile skrg buleh nampak haziq tu kenkadang camera sporting, (kenkadang je la dapat cenggitunya) bile kite cakap je, "haziq senyummm..." dia pun melintuk la buat muka ala-ala macho. bukan senang dia nak sporting bergaya di hadapan kamera ibu, dah alang-alang dia Okey, klik klik je la saya kejenye & silih berganti dgn en. abah. en abah kate, ibu tak pandai amik gambo.. meh abah yg amik.. 'pelawanya wah! betul la bah.. abah memang terer amik gambo!
caya lah haziq! memang sporting sangat.. gambar ni minggu-minggu sudah nye cerita.
tapi lambat di tepek, sbb mood yg takde & masa yg amat mencemburui saya, ke saya yg cemburu dgn masa ataupun saya tak kejar masa??! oh hai.. byk lak persoalan yg tidak dapat di jawab bila di tanye soklan yg tiada jawapnye mase ni kami nak keluar jenjalan. Tapi takde idea nak ke mana-mana. last-last kami merewang ke Mid Valley. takde arah tujuan pun.. dok menghabiskan mase selama 2 jam. pegi Mid Valley utk membaya parking je. kan rugi dah kat situ, nak buat cemane kan bile dah bosan tapi hati meronta nak berjalan. dok rumah je boring, tertonggok dalam rumah . sudah ler Persis terperangkap dalam rumah merpati gitu. (tu ayat org bosan yer) kita pandang dia, dia pandang kite. pastu kite pandaaaaaanggg je dia.. pas masak, makan, pastu basuh pinggan, pastu baring, tengok tv pastu tido lite-lite.. uh! Buhsan Nyer!! pergi Mid Valley pun rase rugi gak. Tak de ape² aktiviti. tambah lagi on d way balik tu hujan. Lagi la menambah keboringan.. makna katenye, minggu-minggu yg lepas adalah minggu bosan saya. TAMATlah kesah bosan saya minggu sudah.

3 comments:

mila80 said...

hehehe.. comey + macho la Haziq..
dari mata acik mila nie kan.. muka haziq cam ibunye.. tapi gaya cam abahnye... betul ker tekaan mata acik mila ni ziq?

didyrose said...

ihhihi busan tu kalu datang, memang membohsankan. kakedang fedup. kekadang pandai sakit hati sendiri

Ietams said...

mila,
mekaseh acik mila.
tang gaya tu mmg suke ngikut abahnye.Abah nye tu idola anaknye

Didyrose,
kan,

Sensasi nya..,

Us together..