Sunday, February 8, 2009

start ber aktiviti

pimp myspace profile
kalau dulu hotel awana genting ni tak de perkhidmatan shuttle bus pun nak ke stesen skyway kat gohtong jaya. Tapi bile reception ade info yg shuttle bus provided, dgn senang hatinya kami menunggu di bus stop kat tepi hotel tu, Sesambil tu saya snap gamba bunga yg mekar berbunga di sekitar hotel., cantik kan bunga ni. udara sejuk kat genting ni pokok-pokok bunga memang leh segar & mekar, kalo kat cameron highland lagi banyak bunga kan.. haziq bukan main teruja naik bas.. seronok gak tengok haziq yg enjoy. Siap pandai ngikut sound effect bunyi enjin bas
walau cuti 3 hari wiken ni, tapi series tak ramai orang. kenape ek? dah boring kot dgn genting
masa nak queue naik keter kabel tu pon tak ramai mane orang yg ade.
seronok rasenye bile naik sesuatu/ pegi jenjalan tempat-tempat cenggini bawak anak. Rase best je.. tapi mengah gak layan haziq. dalam skyway tu punya la bising mulut dia bercakap, tunjuk itu ini

2 comments:

didyrose said...

ooowh cuti2 malaysia ni gi genting ye cik kak

Ietams said...

:D

Sensasi nya..,

Us together..