Monday, February 2, 2009

sesi gambar-gambar 1

pimp myspace profile
sebabkan bakal uncle kazen hubby saya ni pelakon yg cukup terkenal dulu, saya pun tak lepas peluang tau amik gamba dgn dia.. selambe dek je dok kejar-kejar request amik gambar dgn dia..

patutnye sebuk nak begambar dgn org betunang, tapi saye lebih lg teruja nak amik gamba dgn pakcik baju batik hijo ni,

yer! ini lah dia Sidi Oraza, bininye tengku ismawati tak dpt dtg, dia attend majlis satu lagi. sok kenduri kawen dorang datang.. saye akan meng offerkan diri sendiri amik gamba dorang suami isteri..

walaupun size sidi oraza ni dah berubah dari zaman mudanye, tetap saya minat.. tetap saye nak begambar dgn dia..

4 comments:

Fara said...

uih...berubahnya waktu muda2 dgn skg ni ye. Sidi oraza ni sedara teacher Fara...ntah2 sedara gak dgn Ita kot.

Ietams said...

ye ke.. kecik betul dunia ni kan..

minna minna said...

dunia mmg kecik kan zulie; tp sidi mkin mmbesar; tp alhamdulillah; sejuk mata tgk dia

didyrose said...

la kecik nya dunia. sdi oraza ni kawin dengan sepupu suami kak waty. kira imran punya sedara lah ni.

Sensasi nya..,

Us together..