Thursday, February 5, 2009

Sesekali..,

pimp myspace profile dah lame woo kami tak makan kat luar, tiap hari masak.. 2-3 bln dah stay cook n eat kat rumah saje.. (betapa mistahli nye ku ini) tetibe cuti 3 hari minggu lepas, encik abah mau belanje.. mamam ayam kampung kat awan besar.. bestttt rase! muke exhausted melampau haziq, ibunye tak bagi makan sgt ke ape.. pandai gak wayang budak nih! nasi kami 3 beranak, nampak merimbun sepinggan ni lauk pauk kami lunch sabtu aritu.. ayam kampung goreng ibu & abah sorang 2 ketul haziq seketul jer.. budak-budak tak leh mkn banyak. hohoho kejam di situ!
burppp alhamdulillah kenyang,
haziq terus lolap.. malam tu abah haziq koje sampai ke ahad..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..