Sunday, February 8, 2009

genting yok!

pimp myspace profile
sempena cuti thaipusam 3 hari wiken ni, en. Abah bawak kami panjat genting.. cuti-cuti semesia le kunun. bawa hero ni berjalan.. kesian x pernah lagi bawa dia khas pi jenjalan cuti-cuti mesia. at first, servey hotel kat internet dah fully booked. tp abah cube call reservation pula. mujur ade lagi.. dan maybe dah rezeki haziq,kami dapat rate promosi. murah banget. harga semalam satu bilik utk yg plg murah pun kebiasaan 200++ regenye, kami dapat spesel promosi, seratus lebih saje .. huhuhu bestnye rasa.. haziq kemain lagi la seronok dgn keluasan bilik wireless kat awana genting ni free je & speednye amatlah mengkagumkan, saya idak bawa alat-alat yg diperlukan utk blogging, tak ler dpt mengapdet, diam-diam suda.. bilik kami ni facing genting view. syiok betul..
dorang provide kami double deluxe room with 2 pax breakfast, pastu 2 free ticket utk Awana skyway (Keter kabel).
best mmg best stay kat Awana Genting Hotel,
dah letak barang kat bilik, en. abah setel keje dia sat
gitu gini dlm kul 3 lebih gak kami baru mula nak beraktiviti.

6 comments:

wati said...

BESTNYEE...nak ikut

Ietams said...

hehehe

Fara said...

wah mcm best je...hmmm...tp ketakutan nk nek tmpt tggi nih =)

Ietams said...

tak terasa sgt la fara.. awal-awal je kot

mila80 said...

waa..best la haziq & ibu.. dapat jalan2..

ammar kena tinggal kat umah pengasuh ari sabtu(7hb) & isnin(9hb) tu sebab mama kena keje.. keje bertimbun..

Ietams said...

mila,
alahai, byk sgt ke keje.. siyan ammar

Sensasi nya..,

Us together..