Tuesday, February 3, 2009

Cruise Mines ~ South lake je la..

pimp myspace profile
still citer kesah kami mase di cuti raya cine yg lepas.
tok haziq aka mak abah saya datang kl, lepas rindu dendam kat haziq ler ape lagi kan..
sungguhpun en. Abah on call/stenby demi opis tercintanye, masih buleh la kirenye berjalan-jalan sekitar kl/selangor ni takkan nak perap dalam rumah je kan..bawak la dorang jalan² makan angin..
so destinasinye ke mines
walaupun saya ni tiap hari ms kerja tu nampak org naik bot lalu lalang sebelah tingkap kat tasik mines tu, tak pernah sekalipon saya naik boat/cruise tasik mines tu
dah kebetulan dorang datang ade ni, sesuai sgt lah tempat ni.. yg dekat dgn rumah saya tp kire adventurous la juga. haziq pun seronok naik bot ni, khayal je dia menikmati pemandangan tasik
patutnye kami nak naik yg full pekej, tp mase tu hujan on off so full pekej tour totally closed. Yang ade cume pakej keliling tasik kecik & naik bas yg buleh tuka jd bot. bas tu pun kul 7.30mlm baru ade time tu.
malam-malam nak redah tasik, nak buat ape? nampak lampu jer..
kalo setakat nak tengok pemandangan lampu baik dok tepi tasik tu jer, takyah baya memahal..
hehehe dasar kedekut!
tapi kan memang best la naik boat ni, rase mcm nak naik lagi.. tunggu la ade duit nanti.. kumpul duit pastu leh pergi lagi..

1 comment:

ummul aqeem said...

best la haziq naik cruise.. aqeempon penah naik tp tuk bot bwk kiteorg p mall tu jek.. hehe..:)

oh! dtg umah amik award ek..

Sensasi nya..,

Us together..