Monday, February 23, 2009

bye bye acik

pimp myspace profile kebetulan achik fly jumaat mlm sabtu 2 minggu lepas, buleh la kami parking kat dlm. Leh gak la jenjalan hanta acik sampai departurenye esculator. buleh gak la dok kat anjung tinjau, tengok kapal terbang, tapi sebabkan hari dah malam, tak nampak clear sgt kapal nye.. sementara nunggu acik check in, kami dok kat sofa menunggu.. bila la ek kami nak nek kapal terbang.. bestnye melancong terbang di langit. acik terbang lagi, maybe bulan 5 or 6 baru lik mesia. uwaa!! gamble nye fly sensorang.. acik ajak haziq ikut, huhuhu..

5 comments:

didyrose said...

aci gi mana? nak ikut tumpang sampai sabah jer hihihi

atty's said...

acik g mana tuh..

Sheikh said...

nostalgia.... teringat masa dolu dolu nak kemana2 aku naik di Subang Airport jea... Apa jadi tempat tu sekarang , aku pun tak tau dah !

Ietams said...

subang airport dah jd airport utk firefly ..

buku qw said...

lowongan kerja dengan gaji besar, loowongan kerja di jakarta lengkap, lowongan kerja di central park mall jakarta click Lowongan Kerja dengan gaji besar di Armada taksi Bluebird Jakarta

Sensasi nya..,

Us together..