Monday, January 5, 2009

swimming tools

pimp myspace profile
sabtu pagi kami ke maluri, tujuan utama utk menguruskan hal renew road tax & insurance keter.. dah nak expired. Dah dekat dgn Jasko, singgah sebentar. Tak lain tak bukan nak mencari pelampung haziq. Kesian kat dia dok minta-minta org lain punye mase swimming aritu. tgh belek-belek pelampung, ternampak swimming suit ade less 50%-70%. En. abah pancing saya suh beli swimming suit, ade diskaun 70% utk rege ratus-ratus.. dalam tak sengaja anak beranak terbeli swimming suit. model swimming suit anak beranak, ade macam model baywatch tak?? huahuahua.. ayat perasan tak buleh blah so sweet.., penuh kasih sayang tul gamba anak & abah ni..
haziq yg kerek dah ade pelampung,
kami berendam dalam pool petang tu. Dah dkat 5 thn dok sini, baru la ibu & abah haziq sebuk beli baju mandi.. ape-ape pun semuanye semangat dari anak la kot. Dulu rase tak payah beli bende gitu, bila dah ade anak ni kite mak bapak ni pun naik semangat nak sama sedondon dgn anak.. wiken depan kite swimming lagi ye ziq..

4 comments:

minna minna said...

x menahan aku tgk roper korg anak beranak; gegar usus aku gelak; model baywatch yer; hihi nak rampas tahta pam anderson gamaknya ni;

Ietams said...

hahahahaha.. aku pun gelak mase taip..
tak leh nak compete si pam tu..

amizah said...

bestnyerrr...posing2 dalam rumah...ala2 model gitewww..

Ietams said...

hahahaha sesekali

Sensasi nya..,

Us together..