Saturday, January 31, 2009

sejenak di majlis tunang

pimp myspace profile
sebabkan tugas seharian yg membizikan diri sendiri, segala jenis mood blog terbang tah kemana..
banyak citer yg nak di selitkan ke dlm blog saya ni, tapi semuanya tepu lagi akibat kesibukan diri.
dan sekian kalinya,
ni la dia kazen suamiku itu, Aziza name penuhnye (setelah mendapat pengesahan dari suamiku itu name penuhnye)
dia siap appoint mak andam, tapi pada saya solekan mak andam tu mcm tah hape-hape.
mak andam tu pandai ke tak pandai menyolek muke org.. same je muka dia sebelom & selepas solek. biasenye org buleh menonjol lawa bile di mekapkan.
ketibaan pihak lelaki. Yg berbaju melayu warne sekelat muda tu bakal pengantinnye..
dorang buat majlis ni kat kuarters cekgu kat subang jaya.
jadinye para tetamu amatla limited utk masuk turut serta kat dlm rumah.
para jemputan buleh tahan ramai. almaklumlah mereka semua sekitar lembah klang/selangor, tentula ramai yg sudi mengekor.
gambar belah kiri ketibaan kuarga belah lelaki, belah kanan duduk lak famili in law saya, sedia menanti ketibaan pihak lelaki.
seblom pihak lelaki datang sempat lagi saya amik gamba..
kebtulan saya pakai baju kaler putih same dgn bini abg ipa saya yg sulong kire biras sulong saye la kan..
berkurung kuning ni mak mertua saya, yg baju merun tu anak buah sulong hubby saya.Umonye 19thn dah.. sok-sok lepas ni dia nye majlis tunang kawen pulak. hahahaha.. mane tau laku cepat, skrg ni dia tgh matriks kat melaka. kot-kot la kan, abes matriks terus kawen.. asyik tot tet je sms henpon tak lepas tu!
mase saye sibuk jd cameragirl, haziq dok di jaga rapi oleh abahnye..sebab ruang ala-ala tak cukup, tak elok la kan kalo anak saya berkeliaran sana sini mencelah orang.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..