Tuesday, January 20, 2009

layan gamba Re-U lagi

pimp myspace profile ape la dorang burak.. sampai tertonggeng maya tergelak.. iman & papanye
haziq & en. Abah.. dalam hati memasing tertanya-tanye bile la nak bersurai
saya & Pn Sub, Pn Sub possing maut khas utk siapa?? of course ler spesel pose utk mamat ni blog saya..,
En. aman pengerusi majlis, datang bujang senang berlenggang. Tak bwk bini & anak saya dgn pengantin baru, Munirah
pose gedik gile dgn idut
pose dgn Ila vouge.. (geng berzanji saya dulu nihh)
makcik, fara, maya saye tak sempat lak snapping 2gether.. takpe la ade jeki sok-sok kite bergambaran lg.
p/s: Asnidawati buat kenduri aqiqah & cukur jambul utk babynye dania Afrina cuti raya cina ni.. saya x dpt join, En Abah on call. Tak buleh nak kuar dari area KL. Sorry ye As.. Nanti saya jaja gamba baby As..

2 comments:

ras-adieza said...

kalau buat reunion 15 tahun akan datang, mesti lagi best. Sebab masing-masing berupa rupa dan badan. Macam akak dan kawan-kawan...

Ietams said...

ye juga kan.. moga-moga umo panjang, dpt jumpe lagi

Sensasi nya..,

Us together..