Thursday, January 1, 2009

hadiah thn baru

pimp myspace profile
asalnye, kami ke focus point nak pg amik spek saya..
haziq kan dgn selambanye mempatahkan frame spek ibunya 2-3 minggu lepas,
sebelom raya haji aritu pg anto kedai. Seb baik bule claim.. so ne, No Charges. free of charge weii, soke mak!
lagi bestnye, dia replace complete 1 set..,
sampai kat kedai, mata ni macam lebih tetumpu kat area sunglass,
ter tilik-tilik secara tak sengaja pulak.
agaknye En Abah tu kesian nau tengok bininye tebongkok-bongkok leher tinjau kat cermin sampai terantuk pale..huhuhuhu
dengan murah hatinya En Abah offer nak belikan... hahahaha (gelak seton di situ.. dalam hati la) pilih punye pilih, saya amik spek yang ini,
tambah lagi dapat diskaun 50%, regenye amat la berpatutan. kene la cari yg murah-murah, kata nak berjimat kan.. :P
ni lah dia model spek baru,
kekunun lawa beno le tu nak test spek siap pakai selendang.
sesekali nak syok sendiri..

2 comments:

Fara said...

hehehe comei sgt dgn spek baru ye. bestnya dapat hadiah...seperti yg ku rasakan kini, hehehe. Tahniah2

Ietams said...

mekaseh..mekaseh.. same le kite.. :D

Sensasi nya..,

Us together..