Wednesday, December 24, 2008

sejenak di sana..

pimp myspace profile 20hb kami ade jemputan kawen.. opismet En Abah kenduri kawennya.. jumaat mlm tu En Abah pun balik awal la juga.. tambah lagi demam saya pun dah sehat, abah haziq ajak kami ke jasko maluri pg cari hadiah kawin.. saye yg suggestkan ke jasko ni.. sebuk dlm radio dorang nyanyi lagu panggey org dtg.. ape lagi, suh shopping ler tuh.. ingat kot dah sampai ke jasko saye pun leh window shopping.. tapi series la.. saye tak de mood pun nak jenjeling sane sini.. perasaan & mata saya amat terkawal tau! adakah saye telah berubah? adakah bershopping bukan kegemaran saya lagi? hahahaha bagusnye kalo betul telah berubah.. harap-harap la kan.. sebab faktor umur saya kot.. almaklumlah thn depan saya akan 29thn umonye.. tua wohh, seb baik dah kawen dan anak sorang.. kalo tak kawen lagi, sure otometik dpt title "Andar..." haziq dah cam jasko maluri ni ade playland.. turun je esculator, terus di heret tangan kami menuju ke playland.. buleh ek dia ingat jasko ni punye playland.. padehal baru sekali bawak dia memain kat playland nih..
layan kan je la dia main sana sini.. abah tak masuk join.. sebab dia ke atm dulu.. mau cucuk itu duitnya.. layan haziq 20minit sahaja.. meronta haziq tanak balik.. mentang-mentang dia dah confort & tough memain semua permainan tu, sampai tak ingat nak balik pulak..
hadiah kawen utk pengantin, kami belikan wall clock.. cantek.. rege pun okey.. brand crocodile. orait la tuh kan

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..